Cart empty
Show Cart

Telefonszám: +36-89/512-596 E-mail cím: info@boller.hu

Termékkereső

el120901

 images logok 2018 sorban

A böllér suli rovatunk előző cikkéből kiderült, hogy a disznó melyik részét mire érdemes felhasználni. Most már pontosan tudjuk, hogy a jó házi kolbász készítéséhez a lapocka és a hasaalja szalonna lesz a legmegfelelőbb számunkra. Aki járt már disznóvágáson, esetleg látott már kolbásztöltést közelről, annak nem kell magyarázni, hogyan is készül ez a mennyei, füstös, paprikás, fokhagymás csemege.

Read more: Hogyan aprítsam a húst a kolbászhoz?

Az előző részből kiderült, hogy melyik tájegységeken, melyik fűszerezés az elterjedt és, hogy mi a jó kolbász titka. Arról azonban nem esett szó, hogy

Read more: Milyen húst kérjek a hentestől?

Kolbász nincsen paprika nélkül, tartja a magyar, és valóban, a hazai szárazkolbász-kínálatot a fűszerpaprikával gazdagon ízesített, fokhagymás vagy füstölt, esetleg lángolt - de semmiképpen sem a levegőn szárított - kolbásztípusok uralják.

Read more: Kis kolbásztudakozó

 

 

A honlapon található nevek, képek és leírások a Böllér cégcsoport tulajdonát képezik, ezeknek mindennemű másolása tilos! Bővebben...

Kapcsolat

Böllér-Ker Kft.
8500 Pápa
Külső Veszprémi út 40.

Tel.: +36-89/512-596
E-mail: info@boller.hu