Cart empty
Show Cart

Telefonszám: +36-89/512-596 E-mail cím: info@boller.hu

Termékkereső

el120901

 images logok 2018 sorban

Hazánkban a sertéstenyésztés elsősorban nagyüzemi keretek között zajlik, míg a házi sertés őse a vaddisznó, egész életét a szabadban tölti, így húsa egészen más tulajdonságokkal rendelkezik. Nézzük meg, melyiknek milyen előnye van.

Read more: Vaddisznó vs. házi sertés

A húsfeldolgozáshoz nemcsak a hús, de a megfelelő eszközök is nélkülözhetetlenek! A nem megfelelő szerszámok nélkül a munka nemhogy lassabban halad, de van, hogy egyáltalán kivitelezhetetlen, vagy éppen a hús fogyasztáskor okozhat problémát egy szilánkosra fűrészelt csont. Ha szeretnénk vevőinknek gyors és megbízható húst átadni, vagy csak otthonunkban szeretnénk megkönnyíteni a hús feldolgozásának folyamatát, akár a disznóvágás vagy akár a konyhai munkálatok során, akkor a következő kellékeket semmiképp ne nélkülözzük!

Read more: TOP 5 hentesszerszám, amit nálunk is megkaphat

Az egykor igen híres kapuvári Gulyás Csárda legnépszerűbb étele volt a böllérmáj, melynek receptleírása az étterem egykori főnökétől, Orbán Józseftől származik. A gasztronómiai különlegességet a tulajdonos egykor reggelizés közben „álmodta meg". Beosztottjai zománcos vödörben hordták a nyersanyagot a kapuvári húsgyárból.

Read more: Böllérmáj recept

A Vadász egyik leghasznosabb eszköze a vadászkése, amely semmiképpen nem hiányozhat az eszköztárából. A megfelelő vadászkés kiválasztásához megannyi szempontot kell figyelembe venni. Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a leghasznosabb tippeket, melyeket tapasztalt vadászok osztottak meg velünk a jó vadászkés kiválasztásának titkairól.

Read more: Tippek vadászoknak, vadászoktól

A sonka elmaradhatatlan kelléke a Húsvéti asztalnak. Azonban sok háziasszony dilemmája, hogy a sonka hogyan lesz a legfinomabb, hogyan fűzzük, hogy ne essen szét a legfinomabb fogás.A jó sonka, ami szép élénk színéről és jó tartásáról ismerszik meg, nem igényel hosszú áztatást. Sőt, akár el is hagyhatjuk ezt a műveletet.  A trükk egyszerűen annyi, hogy hideg vízbe tesszük fel a sonkát lassan főni, és az első felforrás után a vizet leöntjük róla.

Read more: Kell-e a sonkát főzés előtt áztatni? Sonkafőző fortélyok

Page 1 of 4

 

 

A honlapon található nevek, képek és leírások a Böllér cégcsoport tulajdonát képezik, ezeknek mindennemű másolása tilos! Bővebben...

Kapcsolat

Böllér-Ker Kft.
8500 Pápa
Külső Veszprémi út 40.

Tel.: +36-89/512-596
E-mail: info@boller.hu