Telefonszám: +36-89/512-596 E-mail cím: info@boller.hu

Termékkereső

el120901

 images logok 2018 sorban

A nyár még javában tombol, így Önnek is bőven van még ideje, hogy szuper nyári ételeket készítsen el. Ilyenkor a sütés, főzés, grillezés jó alkalom arra, hogy új dolgokat próbáljon ki, és kedvére kísérletezzen az ízekkel, az ételekkel. A grillezésnek nagyon sok feltétele, íratlan szabálya van, ezért nagyon nem mindegy hogy kezd neki.

Bővebben: Tudja, mi a tökéletes pác titka? Most megsúgjuk Önnek!

A nyári időszak bár nem a disznóvágás főszezonja, hiszen ilyenkor inkább elfogyasztjuk azt, amit disznóvágáskor földolgoztunk, megtöltöttünk és szépen eltettük a mélyhűtőbe vagy a spájzba. Azonban egy originál böllér nyáron sem pihen, hiszen a meleg hónapok a szuper kerti partik hónapjai.

Bővebben: A kerti partik böllére és egy fantasztikus bográcsos recept

Lassan, de biztosan megérkezik a nyár. Ha pedig itt a nyár, akkor itt a grill partik időszaka is, hiszen nem nyár a nyár ropogós grillcsirke, hal vagy finom grillezett zöldségek nélkül. Egy jó böllér azonban tudja, hogy ennek sem szabad vagy lehet csak úgy ukk-mukk-fukk módra nekiállni.  

Bővebben: Grill-party, nyári böllérkedés

Kezdetét vette a nyaralási időszak és a strandszezon, és ez bizony azt is jelenti, hogy a nyár szuper kedvenc ételeit is egyre jobban keresik és kérik a vendégek. Az egyik legnépszerűbb ilyen nyári favorit a flekken.

Bővebben: Egy szuper flekken recept, amivel te is feldobhatod a menüdet!

A kiváló húsok és alapanyagok mellett a megfelelő felszerelésre, kiegészítőkre is szükséged van, hiszen ahhoz, hogy a hús minősége megmaradjon a legkiválóbb késekkel és bárdokkal kell nekiállni a feldolgozásához, nem igaz?  

Bővebben: Válassz nálunk kiegészítőket!

1. oldal / 6