Telefonszám: +36-89/512-596 E-mail cím: info@boller.hu

Termékkereső

el120901

A húsvét előtti időszak a várakozás ideje is. Legalábbis másoknak, ám a böllér ilyenkor sem csak ül és vár, hanem bizony serényen dolgozik. Elvégre a húsvéti sonka, az ünnepi bárány és a finom, húsos vendégváró falatok nem vágják fel magukat, nem igaz? Elő kell ezeket bizony készíteni, egy originál böllérmesternek tehát a nyuszi előtti napok tevékenyen telnek.

Bővebben: Vendégváró húsvéti böllérkedés

Talán az egyik leghíresebb remegős, rezgős étel a kocsonya. Ami nemcsak a téli napok és disznótorok hagyományos étele, hanem a húsvéti ünnepi készülődés egyik nagyon fontos szereplője. Szeretnénk azt hinni, hogy hungarikum, azonban sajnos nem, ugyanis a legtöbb európai konyhában megtalálható.

Bővebben: Rezeg már a húsvéti kocsonyád?

Legyél te is gasztro-katona! Minden séf tudja, hogy a minőségi alapanyagok megvásárlásánál nagyon fontos a megfelelő fűszerek kiválasztása. A delikáteszek nem csupán megízesítik az ételt, karaktert, jellemet adnak neki, hiszen az ételízesítőket nem tápértékük miatt, hanem az ízviláguk miatt fogyasztjuk.  

Bővebben: Gasztro fűszerekkel a tökéletes ízhatásért

Egy jó hentest kérnék! A jó hentes olyan, mint a pap vagy a doktor. Talán még házhoz is megy. Hentesnek lenni sokszor nemcsak választott hivatás, hanem hagyomány, családi örökség, vagy vállalkozás. Az igazán jó hentes pedig a vásárlók egyik legjobb barátja, tanácsadója,  szakácsa is egyben. A kedves és korrekt kiszolgálás, a tiszta és ápolt üzlet újra és újra meghódítja a vevőket.

Bővebben: A kés, ami minden hentes álma

Íme nagyanyáink titka: így lesz isteni és omlós a húsvéti sonka! A húsvéti sonka elkészítése: bemész a boltba, lekapsz egy húsdarabot a polcról, áztatod, főzöd, majd tálalod. Ennyire egyszerű lenne? Nem! A sonkafőzésnek számos buktatója van, ám az ősök nem hagytak cserben minket, elárulták a nagy titkot. Ha követed ezeket a lépéseket, biztosan megnyalja mind a tíz ujját a család összes tagja!

Bővebben: A tökéletes húsvéti sonka titka recepttel!

1. oldal / 5

 

 

A honlapon található nevek, képek és leírások a Böllér cégcsoport tulajdonát képezik, ezeknek mindennemű másolása tilos! Bővebben...

Kapcsolat

Böllér-Ker Kft.
8500 Pápa
Külső Veszprémi út 40.

Tel.: +36-89/512-596
E-mail: info@boller.hu