Telefonszám: +36-89/512-596 E-mail cím: webaruhaz@boller.hu 

Termékkereső

el120901

 images logok 2018 sorban

Hiába köszöntött be az ősz, szerencsére a grillételek ebben az évszakban is pont olyan finomak, mint a nyári hónapokban. Sőt, ha őszinték akarunk lenni, talán még jobban is esik a grill melege ilyenkor, amikor nincs kánikula.

Mitől lesz az őszi grillezés is épp olyan sikeres, mint a nyári?

Adunk néhány tippet!

Ha esik az eső
Fontos, hogy zárt helyre semmiképp se meneküljünk gázas vagy faszenes grillel.
A legjobb, ha van egy hatalmas napernyő, ami alatt elfér a vendégsereg és a
grillsütő is.


Több tüzelőre lesz szükség
A hűvösebb időben nehezebben fog felfűteni a grill, ezért több tüzelőre leszszükség. Erre azért is célszerű felkészülni, nehogy meglepetés érjen minket és sütés közben fogyjon el a tüzelő.


Grillzöldség kicsit másképp
A falevelek hullásával együtt megjelennek az őszi zöldségek is, amiket kevésbé szoktunk a grillre dobni, pedig talán még finomabbak, mint a nyári társaik. A friss, színes, illatos sütőtök, édesburgonya, a kelbimbó és zeller nagyon ízletesek lesznek, ráadásként egy kis fügét és körtét is tehetünk mellé, hogy még pikánsabb legyen a grillzöldségünk.

pumpkin


Hosszabb pácolás
Az őszi grillparty egyik nagy előnye, hogy nem kell annyira tartanunk a húsok romlásától. A nyári hőségben nagyobb eséllyel fordulhat elő, hogy romlásnak indul a hús, de a hűvös időben érdemes legalább egy nappal a sütés előtt bepácolni a sütnivalót. Így a húsok minden részét átjárják a fűszerek és az ízek, amitől omlós és ízletes lesz minden falat.


A Böllér fűszerek a grillparty-t is megízesítik. Íme a kínálatunk>>