Telefonszám: +36-89/512-596 E-mail cím: info@boller.hu

Termékkereső

el120901

 images logok 2018 sorban

Legyél te is gasztro-katona! Minden séf tudja, hogy a minőségi alapanyagok megvásárlásánál nagyon fontos a megfelelő fűszerek kiválasztása. A delikáteszek nem csupán megízesítik az ételt, karaktert, jellemet adnak neki, hiszen az ételízesítőket nem tápértékük miatt, hanem az ízviláguk miatt fogyasztjuk.  

Bővebben: Gasztro fűszerekkel a tökéletes ízhatásért

Íme nagyanyáink titka: így lesz isteni és omlós a húsvéti sonka! A húsvéti sonka elkészítése: bemész a boltba, lekapsz egy húsdarabot a polcról, áztatod, főzöd, majd tálalod. Ennyire egyszerű lenne? Nem! A sonkafőzésnek számos buktatója van, ám az ősök nem hagytak cserben minket, elárulták a nagy titkot. Ha követed ezeket a lépéseket, biztosan megnyalja mind a tíz ujját a család összes tagja!

Bővebben: A tökéletes húsvéti sonka titka recepttel!

Az egykor igen híres kapuvári Gulyás Csárda legnépszerűbb étele volt a böllérmáj, melynek receptleírása az étterem egykori főnökétől, Orbán Józseftől származik. A gasztronómiai különlegességet a tulajdonos egykor reggelizés közben „álmodta meg". Beosztottjai zománcos vödörben hordták a nyersanyagot a kapuvári húsgyárból.

Bővebben: Böllérmáj recept

Lassan de biztosan közeledik a Húsvét, alig egy hónap és újra lehet éleszteni a nagycsaládi összejöveteleket, a nagy lakmározásokkal és kedélyes beszélgetésekkel. De ahhoz, hogy kifogástalanul sikerüljön az ünnepi menü, érdemes időben felkészülni, és megtervezni a különféle fogásokat a Húsvéti asztalra.

Bővebben: Rakjuk össze a húsvéti menüt

A sonka elmaradhatatlan kelléke a Húsvéti asztalnak. Azonban sok háziasszony dilemmája, hogy a sonka hogyan lesz a legfinomabb, hogyan fűzzük, hogy ne essen szét a legfinomabb fogás.A jó sonka, ami szép élénk színéről és jó tartásáról ismerszik meg, nem igényel hosszú áztatást. Sőt, akár el is hagyhatjuk ezt a műveletet.  A trükk egyszerűen annyi, hogy hideg vízbe tesszük fel a sonkát lassan főni, és az első felforrás után a vizet leöntjük róla.

Bővebben: Kell-e a sonkát főzés előtt áztatni? Sonkafőző fortélyok

2. oldal / 6

 

 

A honlapon található nevek, képek és leírások a Böllér cégcsoport tulajdonát képezik, ezeknek mindennemű másolása tilos! Bővebben...

Kapcsolat

Böllér-Ker Kft.
8500 Pápa
Külső Veszprémi út 40.

Tel.: +36-89/512-596
E-mail: info@boller.hu