Főbb csoportok:
1. NATÚR FŰSZEREK
- Csomagolt és zsákos (lédig) kiszerelésben kerülnek értékesítésre.
- Alapfűszerek (pl. feketebors, fahéj, koriander)
- Zöldfűszerek (pl. majoranna, bazsalikom, petrezselyem)
- Paprikák (import és magyar paprikák pl: csemege,édesnemes,különleges és rózsa csípős minőségben)
- Hagymák (pl. fokhagyma, vöröshagyma, metélőhagyma)
2. FŰSZER KEVERÉKEK
- KOMBI FŰSZERKEVERÉKEK (antioxidáns, emulgeálószer, fűszerek, növényi kivonatok, aroma, színezék)
- KOMPLEX KEVERÉKEK (kombi keverék kiegészítve rosttal, fehérjével, szénhidráttal)

- Szárazáruk
- Vörösáruk (párizsi, virsli)
- Mozaikos húskészítmények, felvágottak
- Füstölt-főtt kolbászok
- Nyers, sütnivaló kolbászok, hurkák
- Disznósajtok
- Májasok
- PÁCOK
PÁC FŰSZERKEVERÉKEK, FŰSZERSÓK
INJEKTÁLHATÓ ÉS TUMBLERES PÁCOK
Füstölt nyers és félfőtt termékek
Füstölt főtt termékek:
- hozzáadott fehérje nélkül (max 40-50% páclé bevitel)
- hozzáadott fehérjével (magasabb páclébevitelhez is)
Formában vagy bélben főtt, pácolt húskészítmények:
- Vízgőz áteresztő bélben
- Műbélben (sonkák, löncsök)
- MARINÁDOK
Marinád fűszerkeverék – vízzel és olajjal elkeverve folyékony marinádként használható
Folyékony marinád – a fűszerek íz anyagai olajos-vizes emulzióban vannak feloldva így a húsokra kenve gyorsabban kapunk intenzívebb ízeket, mint a hagyományos por alakú fűszerkeverékekkel.Felhasználásuk egyszerű.
Minden egyes húsipari készítményhez speciális keveréket ajánlunk. Csomagolásuk egyedi megrendelés alapján történik. Meglévő termékeinkhez technológiai szaktanácsadást adunk, új termékek kifejlesztését is vállaljuk.
3. ADALÉKANYAGOK

- Színezékek (pl. carmin, riboflavin, karamell)
- Tartósítószerek (pl. nátrium-benzoát E 211, kálium-nitrát E 252)
- Savanyúságot szabályozó anyagok (pl. borkősav E 334, citromsav E 330; GDL E575
- Antioxidánsok (pl. aszkorbinsav E 300, nátrium-izoaszkorbát E 316)
- Foszfátok (pl. tetra-na-pirofoszfát E 450iii, kálium-tripolifoszfát, nátrium-tripolifoszfát)
- Cukorfélék (pl. dextróz, kristálycukor)
- Sófélék (pl. nitrites pácsó, jódozott vákumsó)
- Aromák (pl. gomba aroma, hal aroma, hús aroma)
- Fűszerkivonatok-oleorezinek (pl. paprika, feketebors, capsicum oleorezin)
- Ízfokozók, ízmódosítók (pl. nátrium-glutamát)
- Keményítők (pl. kukoricakeményítő, burgonyakeményítő)
- Fehérje készítmények (pl. állati fehérjék, szója fehérjék)
- Egyéb adalékanyagok (pl. szilícium-dioxid)